Post by chylermonsbridfunc on Feb 6, 2022 10:06:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ My Home Design - Modern City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ לפרוץ מטבעות ▞▞▞
▞▞▞ My Home Design - Modern City 2022 version ▞▞▞
My Home Design - Modern City Mõistatusmängud xnhy
זה יהיה משחק מעולה אבל וואו! אני מרגיש מנוצל בכל פעם שאני משחק בו כי בכל פעם שסיימתי לשחק במקום להרוויח מטבעות כדי לקשט את החדר המשחק תקוע אז אני צריך להתחיל הכל מחדש אז בעצם לא ממשיך...אני אוריד אחד דומה פעם אחת הורדתי...חשבתי שזה נהדר אבל לא חבל... תקן את הבעיה בגלל שהמשחק יהיה נהדר אם הוא לא יתקע
כל משחק שאני משחק אחרי זמן מה הוא רק קורס או קופא. כל כך נמאס מהמשחק הזה שעושה את זה. אני כל כך סיימתי. ביי בובות... אתם רוצים שאנשים ישחקו במשחק שלכם ואז תחברו. נתן כוכב אחד בלבד כדי שאוכל להשאיר תגובה.
אני אוהב את זה כי זה מלמד עיצוב פנים 😍 וגם מסביר כמו דילוג...
זה משחק טוב עד כה עבורי, אני אוהב ליצור וזהו זמן טוב. רק מתחיל לשחק ונראה שעד כה קל לצבור נקודה כדי להמשיך לחדר הבא.
אני שונא כשזה מגיע לשחק משחק אחר כדי להרוויח בו כסף. בבקשה נסה משהו אחר כדי להרוויח כסף. מרגע שאני מנסה לחפש משחק שאין בו עוד משחק בפני עצמו אבל עדיין לא מצאתי.
My Home Design - Modern City እንቆቅልሽ yfjf
המשחק הפסיק לעבוד. היה בסדר בהתחלה. עכשיו זה לא יתחיל: קבל הודעה על תוכנה שאינה נתמכת.
קל מדי ולא שווה את הזמן שלי. רק 3 חדרים?! ברצינות... אל תשים משחק בחוץ אלא אם כן יש לך הרבה רמות מוכנות לצאת לדרך. מסיר את ההתקנה ולא יחזור! תהיתי למה זה כל כך קל... עכשיו, אני יודע למה.
מושלם
איך מעצבים לא הבנתי סך הכולמוש
יותר מדי מודעות. אין מספיק מטבעות כדי "לרכוש" את העיצובים שלך מה שמאלץ אותך לשחק את המשחק המיני יותר ממה שאתה יכול לעצב. מוחק את האפליקציה הזו.
קל וסופר כיף להיות מסוגל לקשט איך שאתה אוהב את זה!!
המשחק הזה נהדר. אבל ברגע שאתה מפעיל את הנתונים או ה-WiFi שלך, הוא מפסיק לנגן. ניסיתי כל כך הרבה פעמים להפסיק על ידי מחיקתו ואז להוריד אותו שוב..😫
זה סולו מדהים השתעממתי אבל עם מהפך הבית הזה לעולם לא אשתעמם ❣️
מבאס!!! חבל על הזמן שלי לקשט בית כשאני צריך להרוויח אותו על ידי משחק מטופש. כל מה שרציתי זה לקשט.😡
בוזזזזזזזזזז מישחק חרהההה,
לא התעניינתי במיוחד בגלל האפשרויות שאתה מקבל. לא הרבה מבחר בבחירת פריסות וצבעים ורהיטים, נראה כאילו זה מנחה אותך למה שהוא חושב שנראה טוב.
זה משחק מאוד מהנה אבל כל כך הרבה פרסומות שמתעייף מהמשחק כי צריך להמשיך לשחק פרסומות כדי להשיג משהו
אני פשוט אוהב את המשחק הזה במיוחד את הגרפיקה 🙉 זה ממש טוב לי בבקשה תמשיך ככה אני כבר התחלתי לקשט את הבית שלי אל תגרום לי למחוק את המשחק בבקשה🔥♥️♥️
המשחק הזה מדהים 👏 😍 אני נהנה כל יום אז כדאי להוריד את המשחק הזה
אני אוהב את המשחק הזה! זה כל כך מפורט ומהנה לראות את תא העיצובים שלי בחיים! נוסף על כך, אתה יכול לשחק משחק נוסף כדי להרוויח כסף! כל הכבוד ליצירת המשחק הזה, עשית עבודה נהדרת! 😉
זה באמת חוייה
המשחק הזה הוא לא כמו שהוא נראה שאתה צריך לעשות אחד ממשחקי ההתאמה האלה כדי להשיג כסף הם צריכים להגיע למקום שבו אתה עושה משחקים מהנים ואתה בוחר לא רק אחד שאתה מרגיש שילדים יקנו את המשחק הזה כי שם כמו " אוי, אני יכול לקשט חדר" ובכן הם צריכים לעשות משחק משעמם לדעתי.
מושלמתתתתת ברמותתתת
לפעמים זה פשוט לא הגיוני, וזה עושה את זה כל כך מתסכל!! אנא עבדו קשה יותר ועדכנו את המשחק הזה יותר (אם אפשר) ואל תעשו את זה כל כך קשה!!
אפליקציה ממש טובה וכיפית אבל כשמתקדמים זה ממש ואי אפשר לעבור את השלבים אפליקציה מעולה אבל ממליצה להוריד
אני לא אוהב לרכוש את הארכה של שעתיים ואתה מסיר אותה כשאני צריך לעזוב את המשחק. אני מפסיד כסף. מאוד מאוד מאוכזב
האפליקציה שלי של My Home Design (Modern City) הפסיקה לעבוד ממש היום, אז נאלצתי להסיר אותה. מאוחר יותר באותו היום הורדתי אותו שוב. זה מה שאני לא מבין, למה אני צריך להתחיל מההתחלה כשהייתי כל כך קדימה לתוך המשחק?
My Home Design - Modern City እንቆቅልሽ yfjf
אני הולך לדרג את המשחק הזה רק ב-3 כוכבים. אני אוהב את המשחק מאוד... נהנה לשחק בו. הדבר היחיד שאני ממש שונא לגביו הוא שאתה לא יכול לכבות את הרמזים! הם כל הזמן מהבהבים ומתחילים מיד! בבקשה בבקשה בבקשה שנה את זה כדי שתהיה לך אפשרות לכבות אותם! אני מעדיף לשחק את המשחק בפועל מאשר שהמשחק יהיה קהה לחלוטין כי הוא משחק את עצמו. גררררר
איך לעזאזל מקשטים את הקירות, הרצפה והכל?! המשחק הזה חסר תועלת!!
נמאס לי לצפות בפרסומות של פניות נוספות ואחרי שצפיתי בפרסומות של פניות נוספות, אתה לא מקבל את הפניות הנוספות! הסר התקנה!
פרסום שקרי. לא ידעתי שאני צריך לעשות משחק בתוך משחק כדי לעצב ולקשט. והבחירות ממש בסיסיות. צריך עוד אפשרויות
Turbo Dismount™ Simulator yeok
מתחיל בכיף, אבל הרבה מודעות ומשחק תואם חוזר על עצמו. גם לוקח יותר מדי זמן למלא חיים מחדש.
האפליקציה מצוינת ומעבירה זמן
My Home Design - Modern City Mõistatusmängud xnhy
מדהים
זה משחק הכל ממש כיף אני מאוד ממליצה
משחק טוב ממש ומעביר את הזמן ממש ממליצה וחוץ מזה כמעט ואין פרסומות
מהמם