Post by chylermonsbridfunc on Feb 6, 2022 9:42:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Homescapes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Homescapes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádza veľa tokenov ▞▞▞
▞▞▞ Homescapes 2022 version ▞▞▞
Skvelá hra. Len 1 vec, ktorú žiadam od vývojárov. Nechajte to fungovať v režime na výšku, skúste to
Už som to hlásil, ale určite je chyba v niektorých úrovniach po 1500, kde musíte na dokončenie úrovne spárovať zosilňovače. Robím presne to, čo by som mal, ale súčet sa sotva pohne. Ich spárovanie nezaznamená polovicu času. Bolo to dosť otravné byť celé týždne uviaznutý na úrovniach, ale horšie, keď tam bola jasná chyba.
Ako sťahovať a inštalovať Bluestacks 3 a Hrajte mobilné hry na počítači ... Ak hľadáte dobrú chladivú logickú hru, musíte vyskúšať aplikáciu Homescapes,
Homescapes Jocuri obișnuite pjc
Som na 28 úrovniach a pomáham😭
Toto je veľmi pekná hra, ale nepáči sa mi na nej, že životy trvajú príliš dlho, kým sa doplnia, a niektoré fázy sú také ťažké a mali by tam byť nejaké reklamy, napríklad keď sa ťahy skončia, stačí si pozrieť nejaké reklamy a pokračovať máš iný život. Na tom by mali vývojári popracovať.
Blbosť už pri 3 úrovni nemožné
War Machines: Tank Army Game Акционе tbmq
Ako opraviť problém s nefunkčnou aplikáciou Homescapes
Najprv to bolo dobré, kým nebolo. Po aktualizácii včera v noci mám teraz problém so vstupom do hry. Píše sa " pri načítavaní novej oblasti sa vyskytla chyba. Už mi to nerobí dobre. Teraz plánujem odinštalovať túto aplikáciu, ale stále hľadám nejaké nápravné opatrenia, ktoré by mi pomohli prejsť.
Zdalo sa to zábavné, kým nepoložia úrovne, ktoré musíte poraziť, a aj keď použijete všetky tri vylepšenia, stále musíte minúť peniaze, aby ste ich porazili! Je navrhnutý tak, aby z vášho vrecka vytiahol stále viac peňazí! Radšej vyskúšajte Lilly's Garden, aspoň vám dajú šancu vyhrať!
Level 1265 super ťažký,, mám len 35 ťahov, prečo??! Nemôžem poraziť túto úroveň, míňam všetky svoje sily a nemám šancu dokončiť svet Oz!!
Windows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, Windows 2010, Android, Windows 10 Viac... Jazyky: Španielčina, Nemčina, Angličtina, Indonézština, Taliančina
Nieje to zlá hra, ken neustále aktualizujem lez už na nervy.
Zábava, ale príliš často sa zasekávate na náročných úrovniach a ako príležitostného hráča môže byť hranie na tej istej úrovni celé dni frustrujúce. Viem, že ide o to, že budete míňať peniaze, ale to nie je niečo, čo sa chystám urobiť. Chystáte sa skončiť, pretože ťažké úrovne prichádzajú častejšie ako predtým.
TA3 bez komentára
Dokonči všetky úrovne HomeScapes, GardenScapes, Matchington Mansion a Fishdom ... V tomto článku budem hovoriť o nedávno vydanej hre „Homescapes“,
Chybaju denne bonusy a chcelo by to viac penazi po ukonceni levelu
Homescapes MOD APK v4.8.4 (neobmedzený počet hviezdičiek ...
Naozaj si užite dejovú líniu. Oveľa lepšie ako len rébusy.
Fajn priebeh hry do momentu super hard kde mozes stvrdnut aj tri tyzdne
Peniaze, peniaze, hra o peniaze... ďakujem / odinštalovať
Pekná hra. Za hart levely by mohli byt 2 hviezdy ✨
Táto hra je úžasná. Hral som to 2 roky. Toto je najlepšia hra na zábavné účely. Hlavná predvolená hodnota je, že úrovne do 600 sú také ťažké. Myslím, že za dokončenie týchto náročných úrovní dostaneme 2 alebo 3 hviezdičky. Ale táto hra sa mi veľmi páčila, takže dávam ⭐⭐⭐⭐⭐.
Je dosť zlé, že existujú tony úrovní, kde je takmer nemožné alebo vám bude trvať večnosť ich dokončiť bez toho, aby ste minuli ani cent, ale keď ich prekonáte, budete nútení použiť svoje ťažko zarobené hviezdy na zbytočné alebo podradné úlohy, ako je "Porozprávaj sa s Katherine." Ako, čo v skutočnom f***. Účtujete 3 hviezdičky za úlohy, ako je zasadenie jedného stromu, príliš ťažké úrovne, 65 mincí alebo menej za úroveň, ale účtujete 900 za 5 ďalších ťahov. Aký podraz.
Homescapes – Aplikácie v službe Google Play
Milujeme túto hru, moje deti a ja. Je to naša herná aplikácia číslo 1. Už sa nikdy nebudete nudiť rôznymi úlohami. Veľa výhod a nových výziev každý deň, vďaka čomu je to vzrušujúce už od prvého dňa, keď ste to hrali, dokonca aj po mesiacoch... perfektná hra na zabitie času, najmä keď čakáte v dlhom rade.
Dobrá hra, ale iba 1 hviezdička kvôli falošným reklamám.
mne sa ta hra velmi paci
Domáce triky: najlepšie 4 na dokončenie úrovní ; podvádzanie domovskej stránky. homescapes trucos ; Domáce pumpy. Bombas homescape ; životy. vidas.
Dobrý deň! Túto hru hrám už asi 4 roky. Niekedy sa dostanem do levelu, kde sa nedá vôbec pohnúť dopredu! To nie je fér cez týždeň, dvakrát hrať ten istý level a neúspešne! Kúpim si kredit a znova sa nepohnem a hra si hrá svoju stratégiu a nedá sa to poraziť. Považujem to za nefér!! Hru som odinstalovala a nedám do nej už ani cent!!! A to som bola skoro v 2000-om leveli po štyroch rokoch.
Wildscapes - Golden Tiger – téma vzhľadu pre Firefox (sk)
Kúpim si viac bodov, aby som mohol pokračovať v hre, ale prehral som tento obrat na začiatok odznova, ako sa to dá vyriešiť, pretože to nie je fér, ak stratím kolo, za ktoré mi bolo účtované, môžem dostať náhradu
Reklama klame.
Časté aktualizácie